2014. márc. 7.

Körmök inspiráció

Lassan 3 hete anyukám hatására elmentem manikűröshöz, és ha műkörmökre nem is, de géllakozásra sikerült rábeszélni, ami 1 hétig nagyon szépen helyt állt, ám mire pont ideális lett volna a munkanapokra, elkezdett töredezni a lakk, és már 3-4 ujjamról is lekopott. Úgy volt, hogy itthon lesz újralakkozva, de a 3 hetet nem birja ki, így egy kuponos oldalon találtam egy szépségszalont a westendben, ahova hétfőre kaptam időpontot géllakozásra 1290 ft-ért (2800 ft helyett) kíváncsi leszek, és már minden porcikámmal várom hogy ne kelljen takargatni a körmeimet, mert ez az egyik mumusom. 
Eddig nem igazán foglalkoztatott ez a téma, mert szerettem hetente váltogatni a színeket, lakkozgatni, de amióta pénztárosként dolgozok, akaratlanul is előtérbe került, mert tudat alatt mindig megnézem a vásárlók körmeit, és ez fordítva is igaz, mert amikor frissen volt géllakozva a sajátom, akkor többen is megjegyezték hogy milyen szép..  szóval most kipróbálok még 1-2 ilyen lakkozást, és a továbbiakban kiderül hogy mennyire barátkozunk, mert ha továbbra sem fog 1 hétnél tovább tartani, lehet én nem tudok vigyázni rá.
Az első lakkozásom francia volt, egyszerű. Most azonban ezeket néztem ki, ami ezek közül is a legjobban tetszik, az az első, fekete díszítéssel, vagy az élénk piros, esetleg pasztell színek :) 

2 megjegyzés:

  1. Szia Szinti! :)

    Először is azért merek írni, mert én 6 éves folyamatos tapasztalattal rendelkezem - mint használó. Nekem sosem volt más a körmömön csak zselé (tehát mindig csak műkörmöm volt) viszont Anyukámnak géllakja van. Mindkettőnknek kibírja 6-6 hétig és ugyanolyan állapotba megyünk vissza, mint mikor eljöttünk csak persze lenőve. Átlagosan 3 hetet MINIMUM ki kell bírniuk a géllakoknak, úgyhogy ha nem válik be, biztos nem Veled van a baj, ez tuti :-) Próbálkozni kell, mindenki máshogy csinálja, az alapanyag is rettentő fontos hogy ki melyik márkával/termékkel dolgozik. Én is azért szeretem, mert nagyon strapabíró, nem kell foglalkoznom vele és tényleg mindig rendben van a kezem :-) (Esetleg tudom ajánlani az itthoni körmösünket! :-) puszi, remélem segítettem valamiben :*

    VálaszTörlés
  2. Szia Zsófi :)

    Aranyos vagy, hogy ennyit írtál. Pár évvel ezelőtt nekem is volt műkörmöm, de nekem az is letört, ezért nem akartam újra próbálni.. a géllak pedig 3. napon tört le mosogatás közben, és arra gondoltam először, hogy nekem gyenge a körmöm. Mondjuk így hogy mondod.. lehet az alapanyag se a legjobb minőség, erre nem gondoltam.. jobb is, hogy hétfőn újat próbálok ki :D köszi a segítséget! Puszillak :*

    VálaszTörlés