2014. ápr. 14.

Milánó 2. rész♥

Templom után tettünk egy kisebb kört a belvárosban, hogy merre ebédeljünk, végül itt fent lyukadtunk ki a Napsütésben. Kicsit várni kellett, hogy legyen helyünk, (ahogy a videón is látszik, a bejáratnál sorban állnak az emberek) de megérte, mert nem mindennapi kilátásban volt részünk, és finom olasz tésztát ehettem. 
Ebéd után pedig körbenéztünk az épületben, mert egy kb 5 emeletes pláza tetején volt az étterem, bárokkal környékezve, a beltérben pedig ilyen nagy "luxus" csábította a túristákat.
Szinte mindenféle olasz jellegzetességből válogathattunk. Olasz tészták, édességek, borok, fűszerek, minden ami szem szájnak ingere. Pl  cipők marcipánból.
Aztán ahogy lejjebb mentünk, jöttek a kicsit nagyobb értékű dolgok is.. ahol mindenki kosztüm/zakóban volt, ahol kb úgy éreztem magam, mint egy kiállításon.. csak csodáltam a szép darabokat:)
Az első szinten pedig kozmetikai termékek fellegvárán mentünk át, ahol a dolgozók chanel, dior és hasonló márkájú parfümökkel "kényeztették" a belépőket. 
 Délután voltunk még egy nagy városnézésen, fagyiztunk, utcai zenészeket hallgattunk, és este 7 körül, sötétedéskor megindultunk vissza a reptérre, és éjjel fél 1-kor értünk haza. 
Még pont sikerült elkapni az esti fényeket, és a csarnok kellemes esti hangulatát.. Zolikának azóta is emlegetem, hogy milyen jó nap/élmény volt ♥

2 megjegyzés: