2014. márc. 3.

Múlthét

Megjött a cipőőm:) A tervek szerint pont jó időre jött meg, így nem bírtam ellenállni, és azonnal elkezdtem használni. Hihetetlen kényelmes, így biztos vagyok benne hogy nem csak futásra fogom hordani. Hétvégén nagyon szép idő volt, és sajnáltam hogy munkában kell töltenem a napot, mert legszívesebben a Margit szigeten lettem volna.. na de ami késik az nem múlik:) 
 Múlthéten újra elnéztünk Bogival az outletbe, és természetesen most sem tudtam ruha nélkül távozni. 2 pull&bear rövidnadrággal (2 ezer ft/db) és egy hosszú, futásra szánt cicanadrággal tértem haza(felső képen rajtam) Kicsit korábban kezdtem a jó időre hangolódást a tervezettnél, mert a jobb szélső nadrágot is még januárban kaptam Zolikától. Szóval ezek voltak a múlthét szerzeményei.. ezenkívül 4 napot dolgoztam egyhuzamban suli mellett. Este 11-éjfél körül értem haza, másnap pedig suli, s újra mozi.. és Muci szinte mindennap benézett hozzám, vagy eljött elém munkába, szombat este munka után be is ültünk a Jogoba fagyizni:)
 A munka pedig változatlanul nagyon tetszik.. hétvégén nagy pörgés van mindig, és nincs nap, hogy ne találkozzak ismerősökkel. A héten pl egy volt türrös tanárom vett nálam jegyet. Ezenkívül sokszor hozok haza rágcsát.. a héten egy egész zsák popcornnal jöttem haza, aminek még a fele sem fogyott el :)

3 megjegyzés:

  1. Imádom a cipőd :)) Én is ilyet néztem ki magamnak, de mindig csak halogatom. Honnan rendelted és mennyibe került? Egyébként a rövidnacik is nagyon szuperek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is imádom! :) Ismerősöm által rendeltem, szóval konkrét oldalt nem tudok mondani, de 15 ezer volt :) rövidnacik meg... ne is mondd, már nagyon várom a jó időt! :)

      Törlés
  2. szia:) merre van az outlet, ahova járni szoktál?:))

    VálaszTörlés