
A pizzán a sajt mindig a feltétek legalján volt, ami összesült a paradicsomszósszal, és a feltét könnyed szalámikból állt főként. Amit én hiányoltam, hogy sehol sem volt bolognais pizza, és a zöldséges feltétek(pl kukorica, hagyma) a rukkolánál álltak meg, se több-se kevesebb, szóval össze sem lehet hasonlítani a hazaival, de nagyon finom :) A vacsorát mindig egy jó olasz fagyival zártuk, ami kétszer drágább, mint itthon, de dupla akkora gombócért, és a krémes, eredeti ízéért, a finom falatokért, és mert nyaraltunk.. megérte! Mindennap új ízeket próbáltunk ki, és ha meggyes joghurtot kértem, akkor meggydarabokat is ettem.

A hét közepe fele, amikor a tésztákon is túl voltunk, megelégeltem a sok tésztát, és a szénhidrátot, és egy hazai, hagyományos rántott húsra vágytam.. és tessék, kaptam egy szép adagot. 
Ami még nem mellékes, hogy minden ételhez kaptunk friss salátát, és a parmezánt is külön szolgálták reszelővel, hogy ízlés szerint tehessünk rá, és amikor végeztünk a vacsorával, gratisnak rövid italt kaptunk kedves pincérek felszolgálásában.
Végül egy csoportkép rólunk az utolsó napról, utolsó olasz ebédünk után...komolyságban :D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése