2015. aug. 24.

Minimundus, Klagenfurt

Május 25-én Ausztriába mentünk kirándulni, ami tökéletes alkalom volt arra, hogy egy kicsit lazítsunk a 3 hónapos gyakorlatom, és a projektmunkám leadása után. A szervezett utat még márciusban foglaltuk a bónuszbrigádon, és a kirándulás napján reggel 5-kor indultunk a Hősök teréről, majd dél körül érkeztünk meg az első állomásunkra, a Minimundushoz. A busz az eddigi legjobb volt, az ausztriai kilátásokról nem is beszélve.. imádom a hegyes, völgyes utakat. :)
Szóval a Minimundusban gyönyörű környezetben nézhettük meg a világ csodáinak kicsinyített mását. Mire körbeértünk, el is fáradtunk. 
Látványos volt, de minket nem kötött le két és fél órán keresztül, szóval már vártuk a következő állomásunkat, a Klagenfurti kilátót.
Amikor odaértünk, választani lehetett hogy lifttel vagy lépcsővel megyünk fel.. és mi bevállaltuk a lépcsőt fel is, le is, Zolika leküzdötte a tériszonyát :) Itt viszont sajnáltuk, hogy csak 1 óránk volt az egészre, szóval sietősen néztünk körbe, és próbáltunk betelni a látvánnyal. 
A kilátó után pedig lementünk a Wörthi-tóhoz, és elnéztünk a félszigeten elhelyezkedő templomhoz, ahol szintén 1 óránk volt, sétálgatni, majd olyan 5-6 körül hazaindultunk.. és éjfél körül érkeztünk meg. 
Összességében megérte elmenni, bár kicsit sietősnek éreztük.. jó lett volna még maradni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése